SJCAM SJ4000 Wifi

SJ4000

Pendapat aku:

Sebenarnya hajat di hati nak beli GoPro, tetapi kekangan duit membuatkan aku membatalkan niat itu dan menggantikan dengan alternatif lain yang mana aku tertarik pada SJCAM SJ4000 Wifi. Kamera aksi ni aku beli dengan IG seller, kebetulan pada masa tu dia buat promosi hari raya dengan harga RM299. ok la tu kan, bila pakej da sampai, aku terus mencuba untuk pertama kali nya. Banyak jugak lah dia punya aksesori dan mounting holder tu. godek punya godek boleh la juga start shooting. Antara gambar yang aku shoot pakai SJ4000 ni tanpa edit pakai photoshop ke, GIMP ke.

CAMERA
Perodua Kancil
CAMERA
Excavator

keseluruhannya aku berpuas hati dengan kualiti SJ4000 ni, ye la walaupun tak la sehebat Go Pro, tetapi cukup berbaloi dengan harga nya, ada je alternatif lain macam Xiaomi Yi tu, tapi aku x suka ketiadaan skrin a.k.a viewfinder, macam leceh sikit r aku rasa, tapi bergantung r pada selera masing-masing. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s